Valkoinen Veranta

Puoti UUTTA Joulu Verannalle Keittiöön Olohuoneeseen Lastenhuoneeseen Säilytykseen Valkoista Pehmeää Pellavaista Metallista Muuta ihanaa Uutiset Tilaaminen Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT

 

~Varastoni on pieni, joten jos jokin tuote on päässyt loppumaan tilapäisesti tai jos toimitusaika on jostain syystä pidempi, niin ilmoitan asiasta mahdollisimman pian.

 

~Postikulut määräytyy seuraavasti:

Kirjekokoiset lähetykset normaalisti painon mukaan alkean 1,00€.

Postipaketit 5€, yli 100€ tilauksissa postikulut veloituksetta.

Tuotteet toimitetaan Itellan tai Matkahuollon kautta lähetyksen koosta riippuen. Arvioitu toimitusaika on kolme arkipäivää - kaksi viikkoa, riippuen siitä onko tilauksessa mahdollisesti käsin valmistettavia tuotteita ja onko niitä valmiina. Tuotteet voi myös noutaa puodista, ota ensin yhteyttä niin sovitaan ajankohdasta.

 

~Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Jos palautat virheettömiä tuotteita, tulee se sinun tehdä omin kustannuksin. Palautetun tuotteen on ehdottomasti oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen. Ostajan toivotaan tekevän palautusilmoitus ennen palautusta osoitteeseen www.valkoinenveranta.fi.valkoinenveranta@gmail.com

Jos tuote on väärä tai vahingoittunut, ota yhteyttä niin sovitaan korvausmenettelystä. Jos paketti on vahingoittunut kuljetuksen aikana, tee välittömästi vahinkoilmoitus Itellaan tai Matkahuoltoon.

 

~Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Valkoinen Veranta pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

 

~Maksutapana on ennakkomaksu. Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Toimitan tuotteet kun maksu on kirjaantunut tililleni. Pidän tuotteita varattuna asiakkaalle viikon verran tilauksesta. Jos maksu ei ole tänä aikana saapunut, tilaus raukeaa.

 

-Y-tunnus 2328694-5